| Autorius |
Žinutė |
|
blackstone
|
Pranešimo tema: intuicija Parašytas: 26 Lie 2010, 10:29 |
|
|
|
Pasidalinsiu savo intuicijos atsiradimo forma. Kaip as ja atradau.
Viskas atrodytu paprasta. Tiesiog reikia stebeti savo emocijas,ivykius, juos analizuot ir prisimint po kurio laiko. Taip pastebejau ta jausma ir ka jis nesa,kaip informacija. Dar padejo 100% de javu, su 100% dialogu jame, tada as atsekiau savo jausmus pries pusmeti. Ir isejo kad jausmu antpludis, su ivykiu vizualizacija- tai buvo tik likimo iskarpa is ateities. Kuo iskirtiniai tie jausmai, kuo jie skiriasi nuo kasdieniniu. Na, tiesiog jie uzeina kaip svajoniu forma,su tokiu maloniu,nuosirdziu jausmu, pasitenkinimu, lengvu dziugesiu. Tiesiog malonu svajot apie tam tikrus ivykius.
Man tai buna labai retai.
|
|
 |
|
 |
|
crystal
|
Pranešimo tema: Re: intuicija Parašytas: 26 Lie 2010, 10:31 |
|
|
|
Kažin ar svajonės yra intuicija. Mano asmenine nuomone tai tikrai joks kaifas žinoti ateitį, nespėji net pasvaigt ir crash bum bang.
_________________ Agent Smith
|
|
 |
|
 |
|
blackstone
|
Pranešimo tema: Re: intuicija Parašytas: 26 Lie 2010, 13:18 |
|
|
crash bum bang Pas mane taip apsireiske aiskiaregyste galima sakyt, per mintis su emocija. Kol kas tik teigiami, tai visai idomu stebi situacijas ir jau pradedi nuspetineti,susieti kazka su kazkuo, man tai idomu. Ir manau kad kiek bebandytum nuspeti, vistiek issipildys. Nes yra likimas ir nuspejimas tavo veiksmu,ir jau tos situacijos parinktos pagal tai.
|
|
 |
|
 |
|
reiki
|
Pranešimo tema: Re: intuicija Parašytas: 26 Rgp 2010, 08:17 |
|
|
|
Aiskiaregyste gan sudetingas dalykas ta stadija kurioje tu esi yra superintuicija.
|
|
 |
|
 |
|
lašiukas
|
Pranešimo tema: Re: intuicija Parašytas: 26 Rgp 2010, 09:50 |
|
|
blackstone rašė: Pasidalinsiu savo intuicijos atsiradimo forma. Kaip as ja atradau.
Viskas atrodytu paprasta. Tiesiog reikia stebeti savo emocijas,ivykius, juos analizuot ir prisimint po kurio laiko. Taip pastebejau ta jausma ir ka jis nesa,kaip informacija. Dar padejo 100% de javu, su 100% dialogu jame, tada as atsekiau savo jausmus pries pusmeti. Ir isejo kad jausmu antpludis, su ivykiu vizualizacija- tai buvo tik likimo iskarpa is ateities. Kuo iskirtiniai tie jausmai, kuo jie skiriasi nuo kasdieniniu. Na, tiesiog jie uzeina kaip svajoniu forma,su tokiu maloniu,nuosirdziu jausmu, pasitenkinimu, lengvu dziugesiu. Tiesiog malonu svajot apie tam tikrus ivykius.
Man tai buna labai retai. man irgi taip yra buve, tik globaliam ivykiui. Savo intencija, noru ar intensyvia komunikacija prisijungi prie informacinio lauko ir pabyra... asmeniniame gyvenime daugiau sapnai duoda informacijos. yra labai gerai aprašinet savo būsenas, dienoraščio forma, tada tikrai nieko nepraleisi. ei, reiki, nebesvaik.... 
|
|
 |
|
 |
|
reiki
|
Pranešimo tema: Re: intuicija Parašytas: 26 Rgp 2010, 16:50 |
|
|
lašiukas rašė: blackstone rašė: Pasidalinsiu savo intuicijos atsiradimo forma. Kaip as ja atradau.
Man tai buna labai retai. man irgi taip yra buve, tik globaliam ivykiui. Savo intencija, noru ar intensyvia komunikacija prisijungi prie informacinio lauko ir pabyra... asmeniniame gyvenime daugiau sapnai duoda informacijos. yra labai gerai aprašinet savo būsenas, dienoraščio forma, tada tikrai nieko nepraleisi. ei, reiki, nebesvaik....  As turiu tapati gebejima. Del tokiu dalyku niekad nesvaigstu as visada gaunu tikslia informacija.
|
|
 |
|
 |
|
lašiukas
|
Pranešimo tema: Re: intuicija Parašytas: 27 Rgp 2010, 09:02 |
|
|
|
 |
|
 |
|
reiki
|
Pranešimo tema: Re: intuicija Parašytas: 27 Rgp 2010, 12:00 |
|
|
lašiukas rašė: Nematau reikialo su tavim prasideti jeigu kvaileliu apsimeti. Aiskiaregyste nera paprasta patikek. Tai sudetingas menas reikialaujantis daug jegu ir noro.
|
|
 |
|
 |
|
Mamacka
|
Pranešimo tema: Re: intuicija Parašytas: 27 Rgp 2010, 12:22 |
|
|
reiki rašė: lašiukas rašė: Nematau reikialo su tavim prasideti jeigu kvaileliu apsimeti. Aiskiaregyste nera paprasta patikek. Tai sudetingas menas reikialaujantis daug jegu ir noro. Nikumet negal šnekiet už vesus! Veinam tas natūrale gal išeit, vu kets verses galvuom ka pavyktom tokei čiūdą...
|
|
 |
|
 |
|
reiki
|
Pranešimo tema: Re: intuicija Parašytas: 28 Rgp 2010, 13:57 |
|
|
Mamacka rašė: reiki rašė: lašiukas rašė: Nematau reikialo su tavim prasideti jeigu kvaileliu apsimeti. Aiskiaregyste nera paprasta patikek. Tai sudetingas menas reikialaujantis daug jegu ir noro. Nikumet negal šnekiet už vesus! Veinam tas natūrale gal išeit, vu kets verses galvuom ka pavyktom tokei čiūdą... Samoningai tai daryti sunku. man pvz nesamoningai eina visa laika
|
|
 |
|
 |
|