Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK

Pagrindinis diskusijų puslapis » Praktika » Vidinė energija

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: intuicija
 Standartinė Parašytas: 26 Lie 2010, 10:29 
Atsijungęs

Pasidalinsiu savo intuicijos atsiradimo forma. Kaip as ja atradau.

Viskas atrodytu paprasta. Tiesiog reikia stebeti savo emocijas,ivykius, juos analizuot ir prisimint po kurio laiko. Taip pastebejau ta jausma ir ka jis nesa,kaip informacija. Dar padejo 100% de javu, su 100% dialogu jame, tada as atsekiau savo jausmus pries pusmeti. Ir isejo kad jausmu antpludis, su ivykiu vizualizacija- tai buvo tik likimo iskarpa is ateities.
Kuo iskirtiniai tie jausmai, kuo jie skiriasi nuo kasdieniniu. Na, tiesiog jie uzeina kaip svajoniu forma,su tokiu maloniu,nuosirdziu jausmu, pasitenkinimu, lengvu dziugesiu. Tiesiog malonu svajot apie tam tikrus ivykius.

Man tai buna labai retai.

Į viršų 
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: intuicija
 Standartinė Parašytas: 26 Lie 2010, 10:31 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Kažin ar svajonės yra intuicija. Mano asmenine nuomone tai tikrai joks kaifas žinoti ateitį, nespėji net pasvaigt ir crash bum bang.

Į viršų 
 Aprašymas  

Standartinė Parašytas: 26 Lie 2010, 13:18 
Atsijungęs

crash bum bang :lol:
Pas mane taip apsireiske aiskiaregyste galima sakyt, per mintis su emocija. Kol kas tik teigiami, tai visai idomu stebi situacijas ir jau pradedi nuspetineti,susieti kazka su kazkuo, man tai idomu. Ir manau kad kiek bebandytum nuspeti, vistiek issipildys. Nes yra likimas ir nuspejimas tavo veiksmu,ir jau tos situacijos parinktos pagal tai.

Į viršų 
 Aprašymas  

Standartinė Parašytas: 26 Rgp 2010, 08:17 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Aiskiaregyste gan sudetingas dalykas ta stadija kurioje tu esi yra superintuicija.

Į viršų 
 Aprašymas  

Standartinė Parašytas: 26 Rgp 2010, 09:50 
Atsijungęs

blackstone rašė:

Viskas atrodytu paprasta. Tiesiog reikia stebeti savo emocijas,ivykius, juos analizuot ir prisimint po kurio laiko. Taip pastebejau ta jausma ir ka jis nesa,kaip informacija. Dar padejo 100% de javu, su 100% dialogu jame, tada as atsekiau savo jausmus pries pusmeti. Ir isejo kad jausmu antpludis, su ivykiu vizualizacija- tai buvo tik likimo iskarpa is ateities.
Kuo iskirtiniai tie jausmai, kuo jie skiriasi nuo kasdieniniu. Na, tiesiog jie uzeina kaip svajoniu forma,su tokiu maloniu,nuosirdziu jausmu, pasitenkinimu, lengvu dziugesiu. Tiesiog malonu svajot apie tam tikrus ivykius.

man irgi taip yra buve, tik globaliam ivykiui. Savo intencija, noru ar intensyvia komunikacija prisijungi prie informacinio lauko ir pabyra...
asmeniniame gyvenime daugiau sapnai duoda informacijos.
yra labai gerai aprašinet savo būsenas, dienoraščio forma, tada tikrai nieko nepraleisi.

ei, reiki, nebesvaik.... :cry:

Į viršų 
 Aprašymas  

Standartinė Parašytas: 26 Rgp 2010, 16:50 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

lašiukas rašė:
blackstone rašė:

man irgi taip yra buve, tik globaliam ivykiui. Savo intencija, noru ar intensyvia komunikacija prisijungi prie informacinio lauko ir pabyra...
asmeniniame gyvenime daugiau sapnai duoda informacijos.
yra labai gerai aprašinet savo būsenas, dienoraščio forma, tada tikrai nieko nepraleisi.

ei, reiki, nebesvaik.... :cry:

As turiu tapati gebejima. Del tokiu dalyku niekad nesvaigstu as visada gaunu tikslia informacija.

Į viršų 
 Aprašymas  

Standartinė Parašytas: 27 Rgp 2010, 09:02 
Atsijungęs

aiškeregystė sudėtingas dalykas? o man mechanizmas atrodo oton paprastas...superintuicijos statija...?? :D :shock: 8-)

Į viršų 
 Aprašymas  

Standartinė Parašytas: 27 Rgp 2010, 12:00 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

lašiukas rašė:
aiškeregystė sudėtingas dalykas? o man mechanizmas atrodo oton paprastas...superintuicijos statija...?? :D :shock: 8-)

Nematau reikialo su tavim prasideti jeigu kvaileliu apsimeti. Aiskiaregyste nera paprasta patikek.
Tai sudetingas menas reikialaujantis daug jegu ir noro.

Į viršų 
 Aprašymas  

Standartinė Parašytas: 27 Rgp 2010, 12:22 
Atsijungęs

reiki rašė:
lašiukas rašė:

Nematau reikialo su tavim prasideti jeigu kvaileliu apsimeti. Aiskiaregyste nera paprasta patikek.

Nikumet negal šnekiet už vesus! Veinam tas natūrale gal išeit, vu kets verses galvuom ka pavyktom tokei čiūdą...

Į viršų 
 Aprašymas  

Standartinė Parašytas: 28 Rgp 2010, 13:57 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Mamacka rašė:
reiki rašė:
lašiukas rašė:

Nikumet negal šnekiet už vesus! Veinam tas natūrale gal išeit, vu kets verses galvuom ka pavyktom tokei čiūdą...

Samoningai tai daryti sunku. man pvz nesamoningai eina visa laika

Į viršų 
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Pagrindinis diskusijų puslapis » Praktika » Vidinė energija

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume