|
| Autorius |
Žinutė |
|
AnthRopoS
|
Pranešimo tema: Re: Kvantinis laikas Parašytas: 24 Lie 2010, 11:27 |
|
Užsiregistravo: 20 Geg 2009, 10:41 Pranešimai: 573 Miestas: Vilnius
|
edvis rašė: Marduk rašė: edvis rašė: Gal prašom lietuviškai, ar gal sumaišėte adresą. Didieji Išminties Šaltiniai prie kiekvieno skurdaus prasčioko nesitaiksto, ir savo baltų rankų lakuotais nagais nevargina purvinais darbais - tokiais kaip vertimai, net jei tik du ar trys sakiniai.. 23! Pagal tavo intelektinį suvokimo laipsnį, manąs esi vertesnis, pranašesnis ir toks puikus individas, nešantis Didžiuosius Išminties Šaltinius, nes supranti angliškai, ir vien lietuvių kalba šnekantis yra prasčiokas? Ar neperdėtai išaukštinta asmenybė esi? Čia panašiai, kai kažkada Lietuviai vos nesulenkėjo, dėl tokio požiūrio, kai buvo manoma, kad šnekėti lenkiškai yra aukštuomenė, tai va tų prasčiokų valstiečių dėka Lietuvių kalba ir išliko, jei tau Lietuvių kalba dar kažką reiškia, tai vertėtų savo baltas rankas lakuotais nagais pavarginti, vardan to, kad nesuanglėtume.  93! Nesutikciau, negebu ir as skaityt angliskai, bet jei mane sudomino tai issiverciu, arba paprasau kad issverstu kas nors kas turi tam gebejimus bei upa. O kas del lietuviu rasto, leisk man suabejot kad Jablonskiu bei Basanaviciu ivestos cekiskos raides, kazkiek susijusios su musu ainiu prokalbe. dar daugiau dar labiau nutolino, slavizmai buvo zymiai arciau, nei sie naujadarai. Ir tai atsiliepe ir patiems mentaliniams procesams. 93 93/93
_________________ 33. Aš esu Būtis, toji Būtis esanti kuri tik savos Būties jėga, kuri pranoksta pačia Būčių Būtį ir jos šaknys nueina gyliau už Medį vardu Niekas, Šalyje Niekur.
|
|
 |
|
 |
|
Marduk
|
Pranešimo tema: Re: Kvantinis laikas Parašytas: 24 Lie 2010, 11:33 |
|
|
AnthRopoS rašė: 93!
Nesutikciau, negebu ir as skaityt angliskai, bet jei mane sudomino tai issiverciu, arba paprasau kad issverstu kas nors kas turi tam gebejimus bei upa. O kas del lietuviu rasto, leisk man suabejot kad Jablonskiu bei Basanaviciu ivestos cekiskos raides, kazkiek susijusios su musu ainiu prokalbe. dar daugiau dar labiau nutolino, slavizmai buvo zymiai arciau, nei sie naujadarai. Ir tai atsiliepe ir patiems mentaliniams procesams.
93 93/93 Manau yra kaip yra nes kitaip ir būti negalėjo. Jablonskis ir Basanavičius ne prieš mamos valią taip elgėsi, kad atitolint. Mama taip pageidavo, matyt pati nejautė jokių giminystės ryšių.
_________________ MARS breeds no hypocrites..
|
|
 |
|
 |
|
Arnoldas
|
Pranešimo tema: Re: Kvantinis laikas Parašytas: 30 Lie 2010, 12:23 |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=w4FezIlTYxE Saulės sūnus. Dievai rūbų nenešioja. JIs čia daug juoko sukelia, bet ką jis ten šneka kažkokia kalba ir ne kiekvienas toks senelis galėtu tokiu pašnekėt  D
_________________ Illuminati parašius antraip = itanimullI + .com = ?
|
|
 |
|
 |
|
crystal
|
Pranešimo tema: Re: Kvantinis laikas Parašytas: 30 Lie 2010, 12:37 |
|
|
|
_________________ Agent Smith
|
|
 |
|
 |
|
Violeta
|
Pranešimo tema: Re: Kvantinis laikas Parašytas: 01 Rgp 2010, 10:05 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Violeta
|
Pranešimo tema: Re: Kvantinis laikas Parašytas: 02 Rgp 2010, 10:56 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Violeta
|
Pranešimo tema: Re: Kvantinis laikas Parašytas: 03 Rgp 2010, 12:32 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kita
|
Pranešimo tema: Re: Kvantinis laikas Parašytas: 03 Rgp 2010, 14:24 |
|
Užsiregistravo: 17 Gru 2008, 03:57 Pranešimai: 577 Miestas: Klaipėda
|
Violeta rašė: http://kauno.diena.lt/naujienos/mokslas-ir-it/mokslininkai-zemei-gali-smogti-saules-cunamis-291575 Zemei gali smogti Saules cunamis Bent viena naudinga nuoroda  Tik kad jau šiandien žemę pasieks, o ne ketvirtadienį  Wee 
|
|
 |
|
 |
|
crystal
|
Pranešimo tema: Re: Kvantinis laikas Parašytas: 03 Rgp 2010, 14:37 |
|
|
|
o dieve, tai kaip aš gyvensiu ir dirbsiu be interneto?
_________________ Agent Smith
|
|
 |
|
 |
|
Violeta
|
Pranešimo tema: Re: Kvantinis laikas Parašytas: 04 Rgp 2010, 09:41 |
|
|
|
Sefera perdave telefonu svarbia informacija del planetu parado ir ka labai svarbu zinoti. 1. 2010.rugpjucio 6-7 d planetu paradas -pats stipriausias per paskutinius 1000 metu. 2. energijos ,kurios bus siomis dienomis bus stipresnes nei per konvergencijos dienas. 3. Rekomendacija: negalima per sias dienas vartoti mesos ,juodos arbatos ,kavos,alkoholio (galima pieno ir vaisiu ) Pagal galimybe geriau neiseiti is namu.
|
|
 |
|
 |
|
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
| |
|
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
|
|
 |