Registruotis    Prisijungti    Forumas    Ieškoti    DUK

Pagrindinis diskusijų puslapis » Kita » Šiukšlių dėžė

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 275 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 24, 25, 26, 27, 28
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: crystal omma ir mannaz
 Standartinė Parašytas: 26 Lie 2010, 17:14 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

93!

Utopija, nebus progreso jokio- priims kas tinka, issyks kas netinka. Letai letai evoliuciouos bet deka to ka issyko, o ne deka to ka prieme. Vrubajesh?

manau- supranti akd auksciau, anksciau, gyliau, isore, vidus vartojami tik texniskais sumetimais zodziai, bei del kalbos trukumo. Nors racijos yra, jei evoliucija paskesne, tai vardan jos, teleologiskai butu taip, bet po evoliucijos jau seka involiucija tai vardan ko, jei Uroboros- gyvate ryja savo uodega?

Pameni kalno senolio priesaika- Niekas ne tiesa, viskas imanoma.

93 93/93

Į viršų 
 Aprašymas  

Standartinė Parašytas: 26 Lie 2010, 17:41 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

AnthRopoS rašė:
93!

Utopija, nebus progreso jokio- priims kas tinka, issyks kas netinka. Letai letai evoliuciouos bet deka to ka issyko, o ne deka to ka prieme. Vrubajesh?

manau- supranti akd auksciau, anksciau, gyliau, isore, vidus vartojami tik texniskais sumetimais zodziai, bei del kalbos trukumo. Nors racijos yra, jei evoliucija paskesne, tai vardan jos, teleologiskai butu taip, bet po evoliucijos jau seka involiucija tai vardan ko, jei Uroboros- gyvate ryja savo uodega?

Pameni kalno senolio priesaika- Niekas ne tiesa, viskas imanoma.

93 93/93

23!
Nesupratau.. bet, utopija "ten", buvo, ir tebėra, utopijoj laikas teka pernelyg lėtai, todėl išradom materiją, produktyvumo sumetimais, spėju, kam gi dar..
Visata gyvas sutvėrimas, Ji auga plečiasi kol pasiekia savo ribas, tuomet grįžta į pradžios tašką kad apsvarstytų visus pasiekimus, visas klaidas, savo trūkumus ir pasiruoštų naują planą, o po to Ji ir vėl eina į naują žygį. Manau paslaptis slypi smulkmenose, tik permetus akim atrodo kad viskas kartojasi, bet įsižiūrėjus gali pastebėt kad Didžiajame paveiksle detalės tai šen tai ten jau kitokios..
Negaliu prieštarauti senoliui, bent jau kol jis nieko daugiau nesako.

Į viršų 
 Aprašymas  

Standartinė Parašytas: 26 Lie 2010, 18:45 
Atsijungęs

marduk sita koncepcija ..kai dievas kvepuodamas iskvepia visa kurinija [materija su visomis imanomomis galaktikomis ] ..ir po milijardu metu ikvepia ....itraukdamas viska i save ..jau daugeli tukstantmeciu aprasyta vedu kulturoje .atrodo vishnu ten taip kvepuoja ... Arba zinojai [greiciausiai zinojai ,kiek spejau tave pazint ] ..arba gerai pataikei !

Į viršų 
 Aprašymas  

Standartinė Parašytas: 26 Lie 2010, 18:55 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

omma rašė:
marduk sita koncepcija ..kai dievas kvepuodamas iskvepia visa kurinija [materija su visomis imanomomis galaktikomis ] ..ir po milijardu metu ikvepia ....itraukdamas viska i save ..jau daugeli tukstantmeciu aprasyta vedu kulturoje .atrodo vishnu ten taip kvepuoja ... Arba zinojai [greiciausiai zinojai ,kiek spejau tave pazint ] ..arba gerai pataikei !

93!

galima ir asmenine, nme tik Vedine patirtis- tik va tingisi, arba jau nesimato prasmes ja detaliai i sventrascius itraukinet.

93 93/93

Į viršų 
 Aprašymas  

Standartinė Parašytas: 26 Lie 2010, 19:37 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

omma rašė:

23!
Nemėgstu mistifikacijų, mėgstu aiškią paprastą techninę kalbą.
Nesu perskaitęs nei vienos knygos, nors esu pradėjęs ne vieną dešimtį. Tiesiog šimtai kalbų, šimtai interpretacijų apie tą patį, nepadeda man. Galbūt kažkam padeda, man ne.

Į viršų 
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 275 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 24, 25, 26, 27, 28

Pagrindinis diskusijų puslapis » Kita » Šiukšlių dėžė

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007